KOŠARICA
Dobrodošli GOST,
Prijava ili Registracija
GLAVNI IZBORNIK
Lawrence Laborer LS-450R
Šifra: 10852
Glavne značajke: Proizvođač: Lawrence Baterija: Li-ion 2200mAh velikog kapaciteta i dugog životnog vijeka  2 bočne četke senzor za detekciju dana i noći izuzetno tih ...
3,906.25 Kn
OPŠIRNIJE
UVC lampa za dezinfekciju
Šifra: 12345
Opis: • LED prikaz, 3 moda rada s automatskim isključivanjem nakon 5 minuta / 15 minuta/ 30 minuta i trajno uključenje. • Ultraljubičasto svijetlo (UV-C spektar) pomaže otklanjanju ...
260.00 Kn
OPŠIRNIJE
Integra d.o.o. Varaždin | Uvjeti dostave i prodaje
Uvjeti kupnje i dostave

Na uvjete poslovanja primjenjuju se odredbe čl. 36. do čl. 55. Zakona o zaštiti potrošača (Narodne novine 79/2007 i 89/2009, nastavno dalje: ZZP), glava VII. – Ugovor sklopljen na daljinu. Naručivanjem i kupnjom u Integra d.o.o. web trgovini kupac sporazumno potvrđuje pristanak na Uvjete poslovanja i korištenja. Korištenjem bilo kojeg dijela www.integrabest.eu portala i svih njegovih dijelova automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

 

KUPAC
Kupac je svaka pravna i fizička osoba čije se sjedište/prebivalište nalazi na području Republike Hrvatske ili u inozemstvu, te koja izvrši narudžbu i plaćanje u Internet web trgovini www.integrabest.eu. Sukladno članku 43. Zakona o zaštiti potrošača, ugovor u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, odnosno djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Pravna osoba treba imati registriranu djelatnost kod nadležnog trgovačkog suda ili obrtničke komore. Svaki kupac prilikom narudžbe mora ostaviti točne osnovne osobne podatke koji su potrebni za izvršenje kupovine i usluge, te odgovara za ispravnosti istih.


PRODAVATELJ
Prodavatelj je Integra društvo s ograničenom odgovornošću, Integra d.o.o, Mavra Schlengera 21, Gornji Kneginec, 42204 Turčin, OIB: 13405669320


FOTOGRAFIJE I OPISI
Djelatnici Internet trgovine www.integrabest.eu nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda, no zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda.


CIJENE
Sve cijene izražene su u Hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (kn), sa PDV-om, ako je riječ o proizvodima na koje se obračunava PDV. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i mogu se promijeniti bez prethodne najave! Istaknute cijene u Web trgovini vrijede isključivo za kupnju putem interneta.


PRETHODNA OBAVIJEST

Prema Zakonu o zaštiti potrošača upoznajemo kupca o sljedećem:
1.     Predmet prodaje su proizvodi dostupni na web trgovini www.integrabest.eu
 
2.     Podaci o sjedištu prodavatelja su sljedeći:
Integra d.o.o, Trg kralja Tomislava 4, 42000 Varaždin
Telefon: +385 42 898 1136, email adresa isporuka@integra-system.eu
 
3.     Naziv i sjedište trgovca:
Integra d.o.o, Mavra Schlengera 21, Gornji Kneginec, 42204 Turčin
 
4.     Adresa za pritužbe kupca je sljedeća:
Integra d.o.o, Trg kralja Tomislava 4, 42000 Varaždin
 
5.     Maloprodajna cijena uređaja iskazana je na računu, koji je sastavni dio dokumentacije i ide uz prodani proizvod. Na računu je jasno iskazana cijena proizvoda i poreza te trošak prijevoza za bilo koje mjesto u Republici Hrvatskoj u iznosu od 45,00 kn (PDV je uključen u cijenu). Dakle, troškovi prijevoza odnosno troškovi poštanskih usluga mogu biti obračunati (u slučaju slanja) te su isto tako iskazani na prodajnom računu.
 
6.     Trošak sklapanja ugovora odnosno prodaje uz korištenje daljinske komunikacije trgovac ne obračunava.
 
7.     Uvjeti plaćanja su definirani na računu te mogu biti u plaćanju sljedećeg oblika: gotovina, bezgotovinska uplata na transakcijski račun Integre ili uplata pouzećem prilikom kurirske dostave. Roba se isporučuje odnosno otprema prema Ugovoru odnosno sklopljenom sporazumu pri internet narudžbi i to najkasnije u roku od 3 radna dana od primitka uplate. Potrošačke pritužbe trgovac rješava u roku od 7 dana od zaprimanja. Navedeni rok je uobičajeno kraći, no ukoliko kupac svojom pritužbom na proizvod odnosno uslugu kurirske dostave obuhvati i partnera u prijevozu (pošta isl), trgovcu treba razumno vrijeme kako bi istražio nezadovoljstvo i izvan svojeg okvira poslovanja (partneri) te pravedno utvrdio i odgovorio na postojanost pritužbe te razloge i okolnosti navedenog.
 
8.     Kupac ima pravo na jednostrani raskid ugovora prema članku 74. stavak 1 Zakona o zaštiti potrošača u slučajevima u kojima to pravo postoji.
 
Ugovor možete jednokratno raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Da biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid ovog Ugovora, morate nas obavjestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu Ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom poslanom poštom ili elektroničkom poštom, u kojoj ćete navesti svoje ime i prezime, adresu, broj telefona ili adresu elektroničke pošte.

Rok za jednostrani raskid ugovora iznosi 14 dana.

9.     Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršiti ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, uključujući i troškove isporuke, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora, osim ukoliko ste odabrali drugu vrstu isporuke, a koja nije najjeftinija standardna isporuka koju smo mi ponudili. Povrat novca bit će izvršen na isti načinna koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena ili nakon što nam dostavite dokaz da ste nam robu poslali nazad. Smatra se da ste izvršili svoju obavezu na vrijeme (14 dana od kupnje) ako prije isteka roka pošaljete ili predate robu nama, odnosno osobi koju smo ovlastili za zaprimanje robe.
Robu vraćate poštom ili kurirskom dostavom na adresu: Integra d.o.o, Mavra Schlengera 21, N/R: Dražen Kevo, Gornji Kneginec, 42204 Turčin, bez nepotrebnog odgađanja, a u svakom slučaju najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste nam uputili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.
 
Troškove povrata robe snosite sami.
 
10. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koja je rezultat rukovanja robom, osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe. Robu koja je vraćate Integri mora biti kompletna u sadržaju, u originalnoj zaštitnoj ambalaži i sa svim pripadnim dijelovima.


POTVRDA PRETHODNE OBAVIJESTI
Potvrdu prethodne obavijesti (Članak 44. ZZP-a) kupac će primiti zajedno s računom za kupljenu robu.
 

UVJETI DOSTAVE, ISPORUKE I REKLAMACIJE
Rok isporuke je 3 do 10 dana. Zamjena neispravnih proizvoda (reklamacije) uvažavaju se u roku 2 dana od dana primitka pošiljke. Robu molimo vratiti neoštećenu preporučenom pošiljkom na adresu: Integra d.o.o., Trg kralja Tomislava 4, 42000 Varaždin.


NAČIN KUPNJE I PLAĆANJA
Pouzećem – ovaj oblik plaćanja znači da se naručeni proizvodi plaćaju pri preuzimanju pošiljke i dostupan je samo za kupce s adresom u Republici Hrvatskoj.

Internet bankarstvom / Virmanom – virmansko plaćanje preporučamo svim pravnim osobama kojima je potreban R1 račun. Odabirom istog kupac će nakon što naruči traženi proizvod primiti predračun (faksom ili e-poštom), a Integra d.o.o. će mu nakon registracije uplate poslati pošiljku i R1 račun. Uplata na račun preporuča se privatnim osobama kojima nakon zaprimljene narudžbe stiže e-pošta s ponudom za plaćanje (internet bankarstvom, uplatom u banci, pošti itd.). Ovaj oblik plaćanja dostupan je samo za kupce s adresom u Republici Hrvatskoj.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI
Integra d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Integra d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.RJEŠAVANJE SPOROVA
Eventualne sporove Prodavatelj i Kupac nastojati će riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u mjestu sjedišta prodavatelja.


PRIMJEDBE I PRIGOVORI
Sukladno čl. 8 ZZP-a, internet trgovine despot-infinitus.com (Integra.d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore šaljete na e-mail: proces@integra-system.eu Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.


MODIFICIRANJE UVJETA KORIŠTENJA
Integra d.o.o. zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira uvjete korištenja. O važnim promjenama i dopunama integrabest.eu može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na integrabest.eu portalu smatra se da ste upoznati s najnovijim uvjetima korištenja. Sve upite koji se odnose na ove Opće uvjete korištenja možete uputiti na e-mail: